ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΡΑΜΠ:ΝΕΚΡΟΣ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΥΡΑ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Στην ταυτοποίηση του δράστη της δολοφονίας Τραμπ, προέβησαν οι Αρχές, ύστερα από το ισχυρό χτύπημα που δέχτηκε πυρών, κατά την διάρκεια εκφώνηση της ομιλίας του στην Πενσιλβάνια.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ:

Ο Ντοναλντ Τραμπ επιχείρησε να κάνει προεκλογική ομιλία-συγκέντρωση στο Μπάτλερ της Πενσιλβάνια και πριν από 6 λεπτά της ομιλίας του δέχτηκε τα πυρά του δράστη.

Όλοι οι θεατές κείτονται στο έδαφος σαστισμένοι.

Εν συνεχεία πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας (Secret Service) τρέχουν αμέσως πάνω στη σκηνή και πέφτουν πάνω στον Ρεπουμπλικάνο για να τον καλύψουν, ενώ παράλληλα άλλα μέλη των Αρχών ανεβαίνουν στη σκηνή κρατώντας τουφέκια. 

Ο Τραμπ αμέσως μετά την απόπειρα δολοφονίας του πέφτει στο έδαφος και με ματωμένο πρόσωπο κρατά το δεξιό του αφτί, λέγοντας αρχικά στις Αρχές: «Αφήστε με να πάρω τα παπούτσια μου. Αφήστε με να πάρω τα παπούτσια μου»!, ενώ στο πλήθος σηκώνει επιδεικτικά την γροθιά του, αφήνοντας να εννοηθεί το ότι παραμένει ζωντανός, λέγοντας ο ίδιος παράλληλα: «πολεμίστε»! Το πλήθος από την άλλη ωστόσο φώναξε: «ΗΠΑ, ΗΠΑ, ΗΠΑ».

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες των Αρχών των ΗΠΑ, πρόκειται για τον 20χρονο Thomas Matthew Crooks.

Μάλιστα ο δράστης εκτελέστηκε από τις Αρχές, προτού προλάβει να σκοτώσει το Τραμπ, αφού ο ίδιος την γλύτωσε με ένα τραύμα από σφαίρα στο δεξιό του αφτί, καθώς αμέσως μετά τα πυρά έπεσε στο έδαφος.

Διευκρινίζεται ότι μετά την απόπειρα δολοφονίας τραυματίστηκε θανάσιμα και ένας θεατής, καθώς έπεσε νεκρός από τα πυρά του δράστη.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο